Получи книгата на Асен Миланов Безплатно с взимането на онлайн обучението за изчистване на родова карма

Какво ще получиш в обучението

⭐️ Какво е карма?

⭐️ Как да изчистим тежката карма?

⭐️ Ментално изчистване на програмите по родовата линия на майката и бащата.

⭐️ Разказани истории от хора, които са приложили Метода за изчистване на родовата карма и техните резултати.

⭐️ Различни упражнения и практики, които ще ти помогнат да живееш в радост и изобилие.

⭐️ Как да излезем от кръговрата на самсара

⭐️ Как да простим на родителите си с практични упражнения

⭐️ Как да прекъснем тъмната енергия в рода ни

⭐️ Как да контролираме женската и мъжката енергия в нас


Обучението за родова карма...

За изчистването на родовата карма е важно да се прецени влиянието на предходните програми върху рода и да се предприемат действия за изчистването.

С методиката, описана в обучението, ще разберете как да се освободите от старите модели, програми и спомени, които ви пречат в различни сфери от живота. Ще научите как да вземете със себе си радостта, веселието и добродетелите по двата рода.

С практиките, описани в трите последователни дни, ще намерите и изчистите тези спомени, които ви носят болка и страдание. Те се предават от поколения на поколения и се наричат родови травми.

Когато гледате това обучеие, вие променяте себе си и своята нагласа, както и отношението си към света. Вие се променяте и Звездният компютър изчислява нови възможности пред вас за реализация. Така ви се дава възможност да натрупате енергия и да се освободите от тежките програми по родовете. Обучението с метода за изчистване на родовата карма включва три последователни дни с упражнения.

Последователността е важна, за да спазите принципа. Не преминавайте към следващия ден, преди да сте направили и завършили всички упражнения. Завършете без прекъсване трите дни, описани в главите.

Когато имате усещането за застой в живота, вгледайте се в повтарящите се модели на родовете ви – негативни физически, умствени или емоционални. Всеки един от предците ви е държал ключ към освобождаването на зависимостта, но не го е развил поради ред причини. Сега предците гледат към вас с надежда да освободите енергията и негативните програми да не се предават занапред в поколенията.

Тези програми не са ваши, но задачата на всеки човек, роден в рода, е да ги изчисти и да намери начин да не ги предава на децата си.

В това обучение няма да намерите научни доказателства как епигенетиката влияе на поколенията след нас. Методите и инструментите, които се използват, не са подходящи за хора и терапевти, които търсят и проследяват информация и доказателства за травмите и тяхното лечение, както и информация в научен стил. Един от принципите на духовността е да правим нещата по различни начини. Тук не разполагаме със записи и не обработваме информацията, за да я проследим и анализираме, а за да я разберем, приложим и преживеем в ежедневието ни. Това ще ни издигне на друго ниво в осъзнаването.

Методиката, описана в тази програма, е подходяща за хора, които имат холистичен и алтернативен поглед върху случващата се действителност. Тя е за хора, които вярват в квантово-вълновия свят, силата на енергията и материализирането на мисълта. Тя е за хора, които търсят промяна, не се изолират от света, в който живеят, а го приемат за огледало.


Цена: 199 лв.


Допълнителна информация за обучението:

📌 Времетраене: 1 час и 30 минути

📌 Създател: Асен Миланов

📌 Съдържание: Видео

© 2024 iCan. Всички права запазени.

Политика на поверителност | Зaщита на Личните Данни | Общи условия

Какво търсите?