Доставка

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени от куриерска фирма по 2 начина:

  • До адрес посочен от клиента
  • До офис на куриерска фирма, като по желание можете да посочите и адреса на офиса в съответното населено място.

Стоката е опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.

При избор на продукти от интернет страницата ICAN.bg се появява списък на продуктите, техни снимки, количества и цени на поръчката Ви. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите.

Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс). Ако имате съмнения за специфичните качества на даден продукт, моля свържете се с нас.

Складовата наличност е динамична и се актуализира един път дневно. В случай, че определен артикул не е наличен, след като бъде заплатен, клиентът може да изчака неговото доставяне до 5 работни дни.

При потвърждението на вашата поръчка ще бъдете информирани за наличността на избраните от Вас артикули и ще имате право на избор в случая на липса или забавяне.

ICAN.BG си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

След постъпването на заявка от Ваша страна, наш оператор ще се свърже с Вас на посочения email или телефон, за да уточни заявката. Ако има някакъв проблем с доставката или избраните продукти, ще бъдете уведомени своевременно от наш оператор. Стойността на транспорта се заплаща от клиента. Пратката Ви, се изпраща с наложен платеж, освен в случаите когато е използван друг начин на плащане.

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.